سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

پوتین: روسیه و چین ائتلاف نظامی تشکیل نداده‌اند

پوتین: روسیه و چین ائتلاف نظامی تشکیل نداده‌اند رئیس‌‌جمهور روسیه گفته است که مسکو هیچ اتحاد نظامی را با پکن تشکیل نداده و تهدیدی برای هیچ کشوری نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 26
کد خبر: ۱۷۷۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در مصاحبه با شبکه «روسیه 24» تصریح کرد که روسیه با چین اتحاد نظامی تشکیل نداده است و هیچ کشوری را تهدید نمی‌کند.

 

وی در پاسخ به این سؤال که آیا چین و روسیه در حال ایجاد یک محور هستند که تهدیدی برای غرب محسوب می شود، گفت: «این کاملاً نادرست است زیرا ما هیچ‌گونه اتحاد نظامی با چین ایجاد نمی‌کنیم».

 

رئیس‌جمهور روسیه سپس در ارتباط با نوع روابط میان روسیه و چین گفت که هیچ چیز مخفی در همکاری میان دو کشور وجود ندارد و برخلاف اقدامات ایالات متحده در منطقه، هیچ ائتلاف نظامی بین پکن و مسکو وجود ندارد.

 

وی در این خصوص گفت: «آری، ما در زمینه نظامی-فنی همکاری داریم. چنین چیزی را پنهان نمی‌کنیم. همه‌چیز شفاف است و هیچ چیزی برای مخفی کردن وجود ندارد».

 

رئیس‌جمهور روسیه در ادامه افزود که روسیه و چین در حال برگزاری رزمایش هستند اما روسیه نه تنها با چین بلکه با کشورهای دیگر نیز رزمایش برگزار می‌کند.

 

پوتین در این خصوص گفت: «حتی تاکنون، علی‌رغم تحولات دونباس در زاپروژیا و خرسون، ما (به برگزاری رزمایش) ادامه دادیم و همه چیز را ادامه می‌دهیم و این کاملاً شفاف است اما این یک ائتلاف نظامی نیست. آمریکا چه کار می‌کند؟ آن‌ها در حال ایجاد ائتلاف‌های بیشتر و بیشتر هستند».

 

وی با اشاره به این موارد ادامه داد که تمامی موارد گفته شده به تحلیلگران غربی و محققان سیاسی دلایل و شواهدی ارائه می‌دهد که بگویند که غرب در حال ایجاد محورهای جدید است.

 

پوتین سپس به تلاش ناتو برای تشکیل یک ائتلاف نظامی در سطح جهان اشاره کرد و تصریح کرد: «سال گذشته، ناتو در خصوص یک مفهوم راهبردی جدید برای این بلوک موافقت کرد و مستقیماً نوشته شد که ناتو قرار است روابط با کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه را گسترش دهد و این کشورها مستقیماً‌ فهرست شدند که شامل نیوزیلند، استرالیا و کره جنوبی و غیره...می‌شد و آن‌ها اعلام کردند که یک ناتو جهانی ایجاد خواهند کرد. خب، این چیست؟ »

 

وی با اشاره به این موارد تصریح کرد: «غرب شروع به ساختن یک محور جدید می کند، مانند آنچه توسط آلمان فاشیست و ژاپن نظامی ساخته شده بود»./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار